Prodaja Грађевинско земљиште, habana del este, La Habana, Kuba, calle final No. 19 entre calle 78 y Carretera de Casablanca

Prodaja - Cod. 38897

  • Tipologija: Грађевинско земљиште
  • Oblast: 249 m²
  • Sobe: 2 1/5
  • Sprat: 1

Продајем радове у изградњи у одељењу Антонио Гуитерас у Хавани дел Есте. Рад је у темељима, спреман за топљење ципеле, и све коцкице и осовине (20) су направљене. Имовина је у реду, заједно са грађевинским пројектом, укључујући и грађевинску дозволу иу реду, све је регистровано и одобрено стамбеним и просторним планирањем. Имовина се састоји од 259 квадратних метара (ПЛУС, који жели да зна зашто се може контактирати), а читав периметрални круг је затворен блоковима и капијама, има свјетлосни ступ инсталиран од стране електропривреде са већ намјенском цијеви за будућу кућу са 220в и 110в, посвећена води већ инсталираној са мјерама ¾, укључим и све челичне и обруче које се користе за ципелу, плус цистерна од цемента од 1000лт "мислим", не знам тачно капацитет, али је од највећих, остављам и мало песка да не знам колико је, али мало камена, можда 2 до 3 метра камена.

П.С. ко жели више информација као што су документи о некретнинама, пројектна дозвола или више фотографија које ме питају за е-пошту јер је тешко овдје ставити толико фотографија.

ZABILJEŽENI POSJETI ZA MJESTO OVU NAJAVU

Posete podeljene prema državama posetilaca

Promena intervala podataka

Saznajte više o ovoj nekretnini


REALIGRO FREE ADVERT
Želim da primam najnovije informacije o sličnim ponudama
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Poništi
 
 
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB